Een concert in uw museum?

Pianospel. Foto: Dolo Iglesias via Unsplash

Stelt u in de nabije toekomst een nieuwe collectie tentoon die u op een unieke manier wil promoten? Heeft u recent een waardevol kunstwerk aangekocht of krijgt u een bijzonder stuk in bruikleen? Of heropent u na een renovatie? De organisatie Museumconcerten biedt een aanbod op maat van de musea aan. 

"Museumconcerten", zegt u? De organisatie bestaat uit Orfeo Producties en Bookman Artist Management. Het aanbod bestaat uit een concert door musici in de presentatieruimte van het museum, op een voor de collectie verantwoorde manier. Uitgangspunt is de inhoudelijke link tussen de tentoonstelling en het repertoire. De organisatie beschikt over een aanbod van ensembles die een aan de expositie gelinkt programma kunnen uitwerken, op vraag van het museum. Een nabespreking met het publiek over het concert behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Museumconcerten, Willy Goossens (Orfeo Producties, 0475 90 24 02, info@orfeo.be) en Stijn Jacobs (Bookman Artist Management, 0479 44 67 46, info@bookman.be).

Foto: Dolo Iglesias via Unsplash

Anne Milkers
Trefwoorden
Communicatie en promotie
Type
Opening / lancering
Sectoren
Musea
Kunsten