Oproep voor deelname aan European Summer University in Tours, Frankrijk

Oproep voor deelname aan de 'European Summer University' (30 augustus - 6 september 2009): 'Thinking food, feeding thoughts. Paradigm shifts, approaches and theories in the social sciences' aan het Institut européen d'histoire et des cultures de l'alimentation en de Université François-Rabelais (Tours, Frankrijk).

De European Summer University buigt zich vooral over de theorieën, methoden en benaderingen gebruikt in de studie van eetcultuur.

Het wetenschappelijke comité:

  • Allen J. Grieco, Senior Research Associate, Harvard University Center for Italian Renaissance Studies, Villa I Tatti, Florence, Italië
  • Marc Jacobs, Directeur FARO. Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed, Brussel, België
  • Peter Scholliers, Professor Geschiedenis, Vrije Universiteit Brussel / FOST, Brussel, België

Een programma en meer informatie over de inschrijvingsmodaliteiten kan u verkrijgen via e-mail: mc.piochon@iehca.eu

Annemie Vanthienen
eetcultuur
smaakcultuur
Summer school
Tours
Cursus