Wat doet FARO tegen de verdere verspreiding van het COVID-19 virus?

FARO neemt de nodige preventieve maatregelen om onze activiteiten en dienstverlening veilig te laten verlopen. Consulteer ook onze pagina met informatie over het COVID-19-virus.

Het FARO-team werkt nog grotendeels van thuis uit. U kan onze medewerkers steeds bereiken via e-mail of telefoon. Via onze contactpagina vindt u de contactgegevens.

Vormingen, studiedagen en workshops

Door de maatregelen van de overheid tegen de verspreiding van de COVID-19-virus organiseert FARO tot het eind van deze zomer geen activiteiten in onze lokalen in de Priemstraat. Indien de maatregelen het toestaan zullen we vanaf september naast een digitaal aanbod in principe weer activiteiten in onze lokalen organiseren: consulteer ons (digitaal) vormingsaanbod.

Voor vragen kunt u terecht bij de organisator van de vorming, zoals die vermeld staat bij elke vorming. Voor andere vragen over onze activiteiten kunt u mailen naar info@faro.be.

Voor alle informatie over de vormingsactiviteiten door derden die in onze kalender staan, verwijzen we naar de informatiekanalen van deze organisaties.  

Bibliotheek

Vanaf dinsdag 15 juni schakelen we over op een normale dienstverlening. U kunt dan weer bij ons terecht op dinsdag, na afspraak, van 8.30 tot 16.00 uur. Een afspraak maken kan eenvoudig via bibliotheek@faro.be of 02 213 10 60.

  • Onze dienstverlening is, net als de collectie raadplegen en boeken ontlenen, volledig gratis.
  • Nagenoeg de volledige collectie staat opgesteld in open kast.
  • Boeken ontlenen kan: u kunt maximum vijf boeken ontlenen, de uitleentermijn bedraagt één maand.

Uitleendienst

De dienstverlening van de uitleenpunten kan beperkt worden. Neem best eerst contact op met het uitleenpunt voor het ophalen of terugbrengen van materialen.

Heeft u een vraag? Contacteer ons dan via e-mail op uitleendienst@faro.be en plaats het uitleenpunt in CC. 

Verhuur van vergaderzalen aan externen

Om de verdere verspreiding van het COVID-19-virus tegen te gaan is de zaalverhuur aan externen opgeschort tot eind 2021.

 

Een laatste tip? Hou de FARO-website in de gaten: via dit kanaal delen we alle relevante info. Als u nog vragen heeft kan u eveneens terecht op info@faro.be.

 

Faro