Wat doet FARO tegen de verdere verspreiding van het COVID-19 virus?

FARO neemt de nodige preventieve maatregelen om onze activiteiten en dienstverlening veilig te laten verlopen. Consulteer ook onze pagina met informatie over het COVID-19-virus.

Het FARO-team werkt de komende weken van thuis uit. U kan onze medewerkers steeds bereiken via e-mail of telefoon. Via onze contactpagina vindt u de contactgegevens.

Vormingen, studiedagen en workshops

Door de nieuwe maatregelen van de overheid tegen de verspreiding van de COVID-19-virus schrapt FARO alle geplande activiteiten in onze lokalen in de Priemstraat tot 15/01/2021. Wanneer mogelijk schakelen we over op een digitaal vormingsaanbod.

Voor vragen kunt u terecht bij de organisator van de vorming, zoals die vermeld staat bij elke vorming. Voor andere vragen kunt u mailen naar info@faro.be.

Voor alle informatie over de vormingsactiviteiten door derden die in onze kalender staan, verwijzen we naar de informatiekanalen van deze organisaties.  

Bibliotheek

De FARO-bibliotheek is gesloten. Hebt u een of meerdere boeken in leen en verloopt de uitleentermijn? Contacteer ons via e-mail op bibliotheek@faro.be, dan verlengen we uw ontlening met een maand.

Uitleendienst

De dienstverlening van de uitleenpunten kan beperkt worden. Neem best eerst contact op met het uitleenpunt voor het ophalen of terugbrengen van materialen.

Heeft u een vraag? Contacteer ons dan via e-mail op uitleendienst@faro.be en plaats het uitleenpunt in CC. 

Erfgoeddag

Erfgoeddag 2020 kon niet doorgaan. De risico’s voor de gezondheid van de organisatoren en bezoekers waren te groot. Toch zijn de voorbereidingen voor deze editie, in het teken van ‘De Nacht’, niet tevergeefs. Volgend jaar vindt het evenement plaats op 24 en 25 april 2021. Meer informatie leest u in dit bericht.

Een laatste tip? Hou de FARO-website in de gaten: via dit kanaal delen we alle relevante info. Als u nog vragen heeft kan u eveneens terecht op info@faro.be.

Faro