Nieuwe update linkverzameling conservatie, behoud & beheer van materieel erfgoed

Man met paraplu

In de linkrubriek van FAROnet vindt u een lijst met interessante en nuttige weblinks over conservatie, behoud en beheer van materieel erfgoed. De lijst biedt u een goede wegwijzer binnen de soms warrige wegen van het wereldwijde web.  

Beginnen doen we bij de algemene en welbekende conservatiegerelateerde websites die zeker niet mogen ontbreken. Verderop in het document wordt thematisch gewerkt om u zo goed mogelijk naar die informatie te brengen die u nodig hebt.

Plaats de link naar dit document bij uw favorieten, want het wordt constant geüpdatet, net als de informatie die terug te vinden is via de links zelf.

Hebt u toch nog vragen over conservatie / behoud en beheer van materieel erfgoed in de meest brede zin, dan kan u uiteraard ook altijd beroep doen op de cel behoud en beheer van FARO:


Wij laten ons alvast telkens weer inspireren door deze linklijst en vooral door de boeiende informatie die er achter zit. We zijn altijd nieuwsgierig naar meer, dus deel daarom ook met ons de links die u kunnen inspireren en hier nog ontbreken.

Griet Kockelkoren
conservatie
restauratie
preventieve conservatie
actieve conservatie