ICOM CECA-conferentie: dien uw voorstel in!

M-Museum Leuven. Bernard Hermant via Unsplash

De internationale ICOM CECA-conferentie vindt dit najaar plaats, van 25 oktober tot 29 oktober 2021. Het centrale thema is Co-creatie binnen en buiten de museummuren. Deze conferentie wordt hét trefmoment voor iedereen die werkt rond co-creatie in musea.

De eerste twee dagen van de conferentie vinden digitaal plaats. De volgende dagen is iedereen welkom in België voor het vervolg van de conferentie. Naast Museum M Leuven, de centrale ontmoetingsplaats, kunnen deelnemers ook in andere Belgische steden musea ontdekken.

Inschrijven voor de conferentie kan vanaf 14 juni 2021. Wie graag zelf iets wil presenteren tijdens deze conferentie, kan een voorstel indienen tot 24 april 2021. Aarzel niet om ook over uw praktijk te vertellen. De geselecteerde voorstellen worden opgenomen in het digitale programma, op maandag 25 of dinsdag 26 oktober. Presenteren kan in een van de drie ICOM-talen: Engels, Frans of Spaans.

Lees hier alles over hoe u een voorstel kunt indienen. De ICOM CECA-conferentie is een organisatie van M Leuven samen met ICOM CECA, ICOM Belgium, KU Leuven, FARO en Bamm!

Foto: M-Museum Leuven. Bernard Hermant via Unsplash

Hildegarde Van Genechten