Het regent competenties, ook in Roeselare en omstreken

Erfgoedcel BIE-TERF kan rekenen op een bijzonder gemotiveerde ploeg vrijwilligers. Om hen extra te bedanken voor  hun inzet, verraste BIE hen vorige week met een heus competentiedocument. Op een feestelijke avond ontvingen de vrijwilligers een persoonlijk competentiedocument. Mét vermelding van de kennis en kunde die ze bij BIE inzetten of verwerven. Competenties dus waar ze trots op mogen zijn. Een fijne manier om het werk van de vrijwilligers in de schijnwerpers te zetten.

En glimmen deden ze, zoals u op de foto kunt zien. Want het competentiedocument werd zeer gewaardeerd. Tijdens de receptie achteraf noteerden we dan ook de volgende enthousiaste reacties: “Bedankt voor de fijne avond en het docment dat we mochten ontvangen, teveel eer, maar het deed toch deugd!” “Bedankt voor de mooie attentie, het doet deugd als je appreciatie krijgt voor je werk!” Voor herhaling vatbaar dus!

Ook de erfgoedcellen van het Waasland en Pajottenland-Zennevallei werken met OSCAR-documenten voor hun vrijwilligers. Wil u meer weten over de mogelijkheden van OSCAR binnen uw erfgoedorganisatie? Kijk dan hier of neem contact op met Jacqueline van Leeuwen.

Jacqueline van Leeuwen
competenties
oscar