Ontdek nu alle tours op erfgoedapp.be

Tour vliegveld Asch in de ErfgoedApp

Op erfgoedapp.be/tour vindt u sinds kort een handig overzicht van alle tours in de ErfgoedApp. Bijzonder interessant om te gebruiken in de communicatie over uw tours of om zelf nog meer tours te ontdekken! In dit artikel presenteren we u alvast enkele recente toevoegingen.

Mehùbbewandeling (Koninksem)

Mehùbbewandeling (c) Keunsem Vrugger

Deze wandeling loopt langs en door velden en beemden in Koninksem en vertelt over de geschiedenis en de inwoners van het dorp. 

Tour ontdekken

Historisch landschap Wetteren - Wichelen

Historisch Landschap Wetteren Wichelen in de ErfgoedApp (c) IOED Schelde-Durme

Trek met de ErfgoedApp langs boomkwekerijen, hooilanden en bosgebieden in Wetteren en Wichelen. Onderweg leert u de mozaïekstukjes van dit landschap te lezen en te begrijpen.

Tour ontdekken

Cichorei wandelroute (Lichtervelde)

Cichorei wandeling lichtervelde

Tijdens deze wandeling ontdekt u heel wat weetjes, foto's en filmpjes over cichorei en astepieten. De wandeling werd ontwikkeld in het kader van het Interreg-Project Cichorei, een avontuur in Vlaanderen.

Tour ontdekken

Gesloten/open deuren (Brugge)

gesloten open deuren in de erfgoedapp (c) Erfgoedcel Brugge

Benieuwd welke geloofs- en levensovertuigingen Brugge rijk is? Deze wandelroute biedt u een blik achter deuren die vaak gesloten blijven. Op negen stoppunten ontmoet u anglicanen, hindoes, moslims, orthodoxen, protestanten, rooms-katholieken, vrijzinnige humanisten, YOT vzw en (zen)boeddhisten.

Tour ontdekken

KOERS (veilig) beleven (Roeselare)

KOERS in de Erfgoedapp (c) KOERS

KOERS kijkt ernaar uit om u opnieuw te mogen verwelkomen in het museum. Het museum gebruikt de ErfgoedApp om u doorheen de opstelling te gidsen.

Tour ontdekken

Hoe kunt u zelf erfgoedapp.be/tour gebruiken?

  • U kunt de tekst van uw eigen tours zelf aanpassen in de ErfgoedApp Manager.
  • Deze informatie verschijnt zowel op de website als in de app.
  • Recent aangepaste tours verschijnen bovenaan in het paginaoverzicht.
  • Voeg tips en feedback toe onderaan de tourpagina. U kunt zelf tips formuleren, of gebruikers uitnodigen om dat te doen. Of reageer bv. met een link naar een promotiefilmpje.
  • De komende maanden werken we verder aan dit overzicht. Zo zal er nog een kaart toegevoegd worden en werken we aan de vindbaarheid van de tours.
  • Verwijs zeker ook naar deze tourpagina in uw eigen communicatie op website of sociale media.

Foto's

Michelle Van Meerhaeghe