Gezocht: woeste jongeren

Oproep Dag van de Dans en Erfgoeddag. Foto: Cie. Woest

In het weekend van 24 en 25 april brengt Cie. Woest in het kader van Erfgoeddag en Dag van de Dans een danstheatervoorstelling in het Hasseltse begijnhof. Voor dit danstheaterproject op een bijzondere erfgoedlocatie zijn Erfgoeddag, Dag van de Dans, Cultuurcentrum Hasselt en Stad Hasselt op zoek naar jongeren tussen 15 en 25 jaar met een passie voor dans en theater.

Cie. Woest?

Cie. Woest is een danstheatergezelschap dat zich graag laat inspireren door een specifieke locatie. Telkens gaan de dansers op zoek naar de interactie tussen hun lichamen, de locatie en het publiek. Zo creëert het gezelschap beeldende danstheatervoorstellingen voor een divers publiek. Meer info over Cie. Woest en hun jongerenprojecten vindt u op deze website.

Praktisch

We zoeken tien jongeren tussen 15 en 25 jaar met een passie voor danstheater die zich kunnen vrijmaken op 27 en 28 maart, tijdens de tweede week van de paasvakantie van 12 t/m 16 april én tijdens het weekend van Erfgoeddag en Dag van de Dans (23, 24 en 25 april).  

Zin om mee te doen? Reageer voor 17 maart via info@ciewoest.com. Ervaring is geen vereiste, veel goesting om mee te doen wel! Onderstaand filmpje geeft alvast een voorsmaakje:


 Foto: Boris Bruegel

tine vandezande