Hoe organiseert u een virusveilige Erfgoeddagactiviteit?

Silence Please reflectienamiddag. Foto: Toerisme Vlaanderen © Bram Markey

De inschrijvingsperiode voor Erfgoeddagactiviteiten loopt volop. Maar hoe organiseert u een virusveilige activiteit? Wie moet u betrekken? En hoe communiceert u daar best over? Tijdens deze sessie leert u werken met een concrete checklist. Zo kunt u straks met een gerust hart bezoekers ontvangen.

Het Covid Event Risk Model (CERM) is sinds het ministerieel besluit van 18 oktober 2020 verplicht bij het organiseren van alle evenementen, voorstellingen, wedstrijden, betogingen en sportieve wedstrijden. 

Peter Decuypere, Event Expert EventFlanders bij EventFlanders is thuis in deze materie: hij volgt vanop de eerst rij de wijzingen en impact van nieuwe besluitvorming over de covidcrisis op. De ideale persoon dus om u te vertellen hoe dit model concreet werkt. Tijdens deze sessie past hij het model toe op maat van Erfgoeddagdeelnemers. U krijgt ook de gelegenheid om vragen te stellen.

U leest het: een onmisbare sessie om uw Erfgoeddagactiviteiten op een veilige en volgens alle geldende richtlijnen op poten te zetten. Enkel deelnemers aan Erfgoeddag kunnen deelnemen. De sessie vindt digitaal plaats op donderdag 21 januari 2021 van 14.00 tot 16.00 uur. Interesse? Schrijf in via deze link.

Foto: Silence Please reflectienamiddag. Foto: Toerisme Vlaanderen © Bram Markey

tine vandezande