De tweede ronde - Tweede kwaliteitscomité in zicht

pictogram douane

Op 14 december vorig jaar hebben we de inschrijvingsperiode van Erfgoeddag 2013 afgesloten. Op woensdag 19 december vond de eerste ronde van het Kwaliteitscomité plaats. Nu is ook de revisorperiode ten einde. Tijd dus om de volgende horde te nemen met de tweede ronde van het Kwaliteitscomité, dat vindt plaats op donderdag 31 januari

 
Op deze tweede ronde van het kwaliteitscomité worden opnieuw alle ingediende activiteiten gescreend. De grootste aandacht van het tweede kwaliteitscomité gaat evenwel naar die activiteiten die na het eerste kwaliteitscomité (eind december vorig jaar) feedback kregen toegestuurd. Heb je je activiteit aangepast zodat deze aan onze Algemene voorwaarden voldoet en is duidelijk verwoord wat je activiteit precies inhoudt? Dan geraakt jouw activiteit ongetwijfeld zonder veel problemen door deze tweede ronde. Als je eind december vorig jaar geen mail hebt ontvangen, betekent dit dat je activiteit in orde is. 
 
De tweede ronde van het kwaliteitscomité beslist definitief over de opname van de voorstellen in het programma van Erfgoeddag 2013. Organisaties waarvan een activiteit geweigerd wordt, brengen we uiteraard zo snel mogelijk op de hoogte. Krijg je geen bericht, dan mag je op beide oren slapen. Geen nieuws, is in deze goed nieuws. 
 
Het is overigens ook tijdens deze tweede (en laatste) ronde van het Kwaliteitscomité dat de ‘Speciale vermeldingen’ worden toegekend. Organisaties die zo’n vermelding in de wacht slepen, worden hiervan snel verwittigd. Zij krijgen immers extra visibiliteit in de nationale programmabrochure, op de website en in het persdossier. 

 
Afbeelding: 
pictogram douane
 
 
Vrije tags
erfgoeddag
kwaliteitscomité
speciale vermelding