Kandidaat-deelnemers aan zet | Hoe inschrijven?

Schrijf nu in

Wens ook jij je collectie en organisatie op Erfgoeddag in de kijker te plaatsen? Vergeet dan niet om uiterlijk 14 december je activiteit(en) in te schrijven via onze inschrijvingswebsite. De inschrijvingswebsite werd – zoals je misschien al hebt gemerkt– vernieuwd, daarom deze goede raad: vooraleer je start met het inschrijven van je activiteit(en) lees je best eerst de handleiding door

Aangezien we met een nieuw inschrijvingssysteem en databank werken, zijn je oude logingegevens niet meer bruikbaar. In de handleiding lees je hoe je snel en eenvoudig een nieuw account kan aanmaken. 
Vooraleer je start met het inschrijven van je activiteit(en) zorg je best dat je alle nodige informatie en gegevens bij de hand hebt. Zo kan je snel alles correct en volledig invullen. Een overzicht van welke gegevens je nodig hebt, vind je hier
 

Hoe schrijf je een activiteit in? 

Alles staat stap voor stap uitgelegd in de handleiding. In grote lijnen komt dit hierop neer:
 
  1. Surf naar www.erfgoeddag.be/inschrijving  
  2. Voeg je gebruikersnaam en paswoord in.  
    Let wel: Aangezien we met een nieuw inschrijvingssysteem en databank werken, zijn je oude logingegevens niet meer bruikbaar. Je kan zelf een nieuw account aanmaken, raadpleeg hiervoor de handleiding. 
  3. Schrijf je activiteit in en bestel het gewenste (gratis) promotiemateriaal. 
    Welk (gratis) promotiemateriaal we in de aanbieding hebben, kan je nalezen op onze website
  4. Heb je alles ingevuld? Dien dan je activiteit in. 
  5. Na het indienen ontvang je een bevestigingsmail met een overzicht van je inschrijving. 
 
Enkel na het indienen van je activiteit ontvang je een bevestigingsmail met een overzicht van je inschrijving. Ingeschreven en toch geen e-mail ontvangen? Dan is je activiteit wellicht nog niet volledig ingediend. Enkel tijdig ingediende activiteiten worden in de programmabrochure opgenomen. 
 
Bemerk je na het nalezen toch nog een fout of onvolledigheid? Geen probleem. Log opnieuw in en pas je inschrijving aan waar nodig. Vergeet niet om je activiteit opnieuw in te dienen.
 
 
Belangrijk is dat je activiteit(en) beantwoordt aan onze Algemene voorwaarden. Indien dat niet het geval is, kan deze worden geweigerd. Heb je vragen bij deze voorwaarden, of twijfel je of je voorstel hieraan beantwoordt, neem dan gerust contact met ons op
 
Neem ook zeker contact op met de lokale coördinator in jouw gemeente. Weet je niet of er een lokale coördinator in jouw gemeente is, raadpleeg dan het overzicht met lokale coördinatoren voor Erfgoeddag 2013.
 
Mogen we je vragen om het inschrijven van je activiteit(en) niet tot het allerlaatste moment uit te stellen. Dit om overbelasting van het inschrijvingssysteem te voorkomen, maar vooral opdat we je bij eventuele problemen nog van de nodige hulp kunnen voorzien.  
 

Ten slotte nog een belangrijk bericht voor lokale coördinatoren: 

Als lokale coördinator word je automatisch via mail op de hoogte gebracht wanneer iemand uit je stad of gemeente een activiteit indient. De oude revisorwebsite die een lokale coördinator kon gebruiken om de inschrijvingen op te volgen, is bijgevolg niet meer actief.
 
 
Bron afbeelding: http://oet.nl/
 
Vrije tags
inschrijven
activiteiten