Schrijf nu je activiteit voor Erfgoeddag 2017 in!

Zondag 23 april 2017 is het Erfgoeddag met als thema Zorg. Wil ook jij je collectie en werking op Erfgoeddag in de kijker plaatsen?

Dien je activiteit dan tot en met uiterlijk 11 januari 2017 in. Log in via www.faronet.be en schrijf vervolgens je activiteiten in via www.erfgoeddag.be/inschrijving.

 
Een activiteit indienen is kinderspel:
  • Surf naar www.erfgoeddag.be/inschrijving en voeg je gebruikersnaam en wachtwoord in. Je kan zelf een nieuw account aanmaken of wachtwoord aanvragen,
  • Schrijf je activiteit in en bestel het promotiemateriaal,
  • Heb je alles ingevuld? Klik dan op de knop ‘Bewaar’ om je activiteit te bewaren. Enkel tijdig ingediende activiteiten worden in het programma opgenomen. 
     
Na het bewaren van je activiteit ontvang jij, je lokale coördinator en je regiocoördinator dezelfde bevestigingsmail. Bemerk je bij het nakijken een onvolledigheid of wijzigt er iets? Je kan je activiteit wijzigen tot en met 11 januari. Log opnieuw in en pas je activiteit aan. Druk ook hier steeds op de knop 'Bewaar', zo gaan er geen gegevens verloren.
 
Is iets niet duidelijk? Raadpleeg dan de handleidingen op onze website. Hierin wordt alles stap voor stap uitgelegd. Belangrijk is dat je activiteit beantwoordt aan de algemene voorwaarden verbonden aan Erfgoeddag. Indien dat niet het geval is, kan de activiteit worden geweigerd tijdens de Werkgroep Erfgoeddag.
 
Stel je inschrijving via www.erfgoeddag.be/inschrijving niet tot het allerlaatste moment uit. Dit deels om overbelasting van het inschrijvingssysteem te voorkomen maar vooral opdat we je bij eventuele problemen nog van de nodige hulp kunnen voorzien.
 
Bij vragen, onduidelijkheden of problemen, kan je steeds bij de coördinatie Erfgoeddag terecht.