Vergeet niet je bezoekersaantal op Erfgoeddag door te geven

Huis van Alijn Erfgoeddag 2012

Zondag is het Erfgoeddag en dat wil ook de pers niet missen. Cijfers zijn daarin ook van tel: op hoeveel bezoekers mocht Erfgoeddag dit jaar rekenen?

Aangezien het inschrijvingssysteem dit jaar veranderde, geldt dat ook voor de manier waarop je het bezoekersaantallen doorgeeft. Hieronder staat in een flits hoe je de aantallen doorgeeft. Bespeur je hierin onduidelijkheden? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren. Of lees de drie stappen na in de korte handleiding
 

Wie geeft het bezoekersaantal door?

Het is belangrijk af te spreken wie op Erfgoeddag het bezoekersaantal doorgeeft: de lokale coördinator of de deelnemer. Is het nog niet uitgemaakt wie dit zal doen? Contacteer dan de lokale coördinator en deelnemers uit jouw regio. Geef  de aantallen nu zondag tussen 15 en 18 uur door. Denk eraan dat je het totale aantal bezoekers van de hele dag doorgeeft.


Hoe geef je de bezoekersaantallen door?

Je bezoekersaantallen doorgeven verloopt in drie stappen: 

Stap 1: Log in via www.faronet.be/user. Hiervoor gebruik je je logingegevens die je bij het inschrijven van je activiteit hebt gebruikt. Heb je nog geen login of ben je je login vergeten? Geen probleem. Via de knop 'Een nieuw account registreren' of 'Nieuw wachtwoord aanvragen' is dat probleem al gauw van de baan. 

Stap 2: Wanneer je ingelogd bent, surf je naar www.erfgoeddag.be/bezoekers. Deze website is enkel op Erfgoeddag zelf tussen 15 en 18 uur toegankelijk. 

Stap 3: Hier vul je de volgende gegevens in:
- 'naam organisatie': dit is de naam van de organisatie die de activiteit organiseert
- 'plaats': de naam van de gemeente waar de activiteit plaats vindt
- 'aantal bezoekers': vul het aantal bezoekers in. Let wel: je geeft het totale aantal bezoekers van de hele dag door.  

Geen toegang tot het internet? Geef dan je bezoekersaantallen door via (T.) 02 213 10 92 of  (F.) 02 213 10 99.

Alvast bedankt. 


Foto: 
Het Huis van Alijn tijdens Erfgoeddag 2012
 

Vrije tags
bezoekers
aantal