HR-Webinars

Een webinar is een korte opleiding van 1 uur die u live volgt via het internet. Tijdens een webinar zit u dus niet in een klaslokaal, maar blijft u gewoon op uw eigen werkplek (thuis, ten velde of op kantoor). Al wat u nodig hebt is een computer of laptop met internetverbinding. De spreker en de presentatie verschijnen live op scherm. Hebt u nog vragen voor de spreker? Stel ze dan via de chatfunctie. Meer info over deze leervorm vindt u hier

Voor wie? Voor leidinggevenden, HR- of VTO-medewerkers en teamverantwoordelijken uit de social profit.

Programma

Aanbod voorjaar 2020 - live & achteraf bekijken (volzet - wachtlijst)

 • 15 april 2020: Efficiënt thuiswerken: do's en don'ts voor de thuiswerker (volzet - wachtlijst)
 • 5 mei 2020: Werken aan een leercultuur (volzet - wachtlijst)
 • 11 mei 2020: Versterk je mentale veerkracht! (volzet - wachtlijst)
 • 20 mei 2020: Talent- of competentiemanagement? Waar zet jij op in als HR-professional of leidinggevende? (volzet - wachtlijst)
 • 18 juni 2020: In team werken. Leer hoe je zelf kan bijdragen aan een succesvol team! (volzet - wachtlijst)
 • 23 juni 2020: Acht sleutels voor jobtevredenheid (volzet - wachtlijst)

Uitzonderlijk extra aanbod - herbekijken 'on demand' (nog enkele plaatsen beschikbaar)
In deze uitzonderlijke tijden zijn deze twee thema's erg relevant. Daarom voegt VIVO ze graag opnieuw toe als extraatje aan dit aanbod. U kunt ze enkel herbekijken.

Opgelet!          
Wanneer u een van deze webinars (her)bekijkt, krijgt u toegang tot een nog ruimer aanbod webinars. Volg enkel die titels waarvoor u bij VIVO vzw inschreef. Want voor andere komen we niet tussen. Vermijd zo een kost van 125 euro. Dit is het bedrag dat de externe partner van VIVO, INOM, aanrekent per gestart webinar.

Kostprijs? VIVO en de vormingsfondsen financieren deze webinars. Zo worden ze gratis aangeboden aan social-profitorganisaties (net zoals het 'klassiek HR-aanbod' ). Voor deze webinars ging VIVO een samenwerking aan met een externe partner, INOM. 

Inschrijven op wachtlijst of 'on demand'-titels? Dat kan, via dit formulier. Hou rekening met deze richtlijnen:

 • Vanuit een LDE-onderneming moet u inschrijven via deze link
 • Uw inschrijving is pas definitief nadat u van VIVO de bevestiging krijgt om u in te schrijven op het onlineplatform van de webinars. Hou dus zeker uw mailbox in de gaten voor verdere instructies. 
 • Gelieve uw keuze te beperken tot maximaal drie webinars, om zoveel mogelijk geïnteresseerden de kans te geven gebruik te maken van het aanbod (het aantal plaatsen is beperkt).
 • VIVO aanvaardt maximaal twee inschrijvingen per organisatie (deze beperking geldt niet voor medewerkers van LDE-ondernemingen).
 • U slaagt er niet in live te volgen? Tot 31 augustus 2020 kunt u het webinar gratis (her)bekijken. Nadien rekent VIVO een 'no-show-fee' van 50 euro aan.

Meteen aan de slag? Surf naar de website van VIVO over waardevol werk en ontdek er een heleboel tips en tools.

Praktische info

Begindatum
Locatie
Online - webinar
Meer info

Organisatie: VIVO

Elders op FARO

In een gloednieuw online dossier praten de FARO-medewerkers beginnende erfgoedwerkers bij over recente trends en verschuivingen.
faro | tijdschrift over cultureel erfgoed is het tijdschrift van FARO. Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed vzw. faro verschijnt viermaal
Tijdens het Groot Onderhoud 2019 bogen maar liefst 400 deelnemers zich over het thema 'Meerstemmigheid en conflict'. De meest markante ...