De Communicatiekliniek 2020 | Oproep en save the date

Midden juni vorig jaar vond de Communicatiekliniek 2019 plaats in de KBR te Brussel. Misschien was u wel een van de om en bij de 300 aanwezige communicatiewerkers uit de brede cultuursector? Voor de volgende editie kunt u mee bepalen wat er op het menu staat.
 
Noteer alvast woensdag 10 juni 2020 met stip in uw agenda, want dan zwaaien de deuren van de kliniek voor u open. En opnieuw garanderen De Ambrassade, FARO, Publiq en Socius u een editie die nog groter, interessanter, beter, relevanter én inspirerender is dan de vorige keer. En die overtrof, aldus de evaluatie, al uw verwachtingen. De lat ligt dus hoog.
 
Laat ons voor 30 januari via deze link weten welk thema u zeker aan bod wil zien komen. Voor welke spreker u al graag een plekje reserveert. Of op welke prangende vraag u een duidelijk antwoord wil. Een kleine moeite, een groots resultaat!
 
Wij gaan met uw input aan de slag en zorgen zo voor een vierde editie van de Communicatiekliniek die nog meer op uw maat is. Met andere woorden: laat deze kans dus zeker niet liggen!

Praktische info

Begindatum

Elders op FARO

‘Meerstemmigheid’, hoe doet u dat in de praktijk? Museum Detox is een Britse beweging die de koe bij de horens ...
Tijdens het Groot Onderhoud 2019 bogen maar liefst 400 deelnemers zich over het thema 'Meerstemmigheid en conflict'. De meest markante ...
faro | tijdschrift over cultureel erfgoed is het tijdschrift van FARO. Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed vzw. faro verschijnt viermaal