faro | tijdschrift over cultureel erfgoed

Cover faro nr. 1 2010

In het lentenummer van faro | tijdschrift over cultureel erfgoed vindt u naar goede gewoonte weer een heleboel interessante artikels over verschillende thema's uit de cultureel-erfgoedsector. Zo wordt er onder meer ingezoomd op beroepsprofielen in de archiefsector. Aansluitend sprak FARO met Frank Scheelings en Theo Thomassen, twee autoriteiten op vlak van archiefopleidingen in Vlaanderen en Nederland. Het archiefthema wordt afgesloten door Itinera Nova, het digitale ontsluitingsproject van het Stadsarchief Leuven.

Verder leest u in dit nummer van faro meer over netwerken voor museaal collectiebehoud- en beheer, wordt de ergoedpraktijk living history tegen het licht gehouden en wordt er dieper ingegaan op de projecten EPICS, Archipel en CEST. Als uitsmijter verneemt u alles over de traditie van 1 april, de nieuwe editie van de Week van de Smaak en Congolese elegantie.

Nog geen faro-abonnee? Een jaarabonnement op faro | tijdschirft over cultureel erfgoed kost voor Belgische abonnees slechts 12,50 euro. U kunt een abonnement nemen door het invullen van het invulformulier op deze website. U betaalt na ontvangst van de factuur.