Nieuwe projectoproep Anna Lindh Stichting

De Anna Lindh Stichting heeft een call for proposals gepubliceerd voor samenwerkingsprojecten tussen middenveldorganisaties actief in de 27 EU-lidstaten en middenveldorganisaties in de partnerlanden aan de Middellandse Zee (Albanië, Algerije, Bosnië en Herzegovina, Egypte, Israël, Jordanië, Libanon, Marokko, Mauritanië, Montenegro, Palestina, Syrië, Tunesië en Turkije) rond een of meerdere van de volgende thema’s: ideeën en ideologieën, onderwijs, cultuurproductie, media, religie, spiritualiteit en waarden, steden en diversiteit.

Er is een totaalbedrag voorzien van 600.000 euro te verdelen over kortlopende projecten van minimum 10.000 en maximum 20.000 euro. De deadline voor het indienen van voorstellen is 30 april 2009.

Voor langer lopende projecten van minimum 50.000 en maximum 100.000 euro is een totaalbedrag van 1,5 miljoen euro voorzien. De deadline voor het indienen van voorstellen is 30 mei 2009.

Voor meer informatie kan u terecht op de website van het Belgisch netwerk van de Anna Lindh Stichting. U kan zich op de website ook inschrijven op de wekelijkse nieuwsflits zodat u niets mist van de activiteiten van het netwerk en haar leden.