The Big Draw komt naar Antwerpen

The Big Draw

Van 22 tot 26 oktober 2014 palmt het internationale tekenfestival The Big Draw de stad Antwerpen in. Vijf dagen lang wil het festival iedereen - van aarzelende beginners tot ervaren rotten - enthousiast maken om te tekenen, te kijken, te denken. Alle activiteiten komen aan bod, zolang ze mensen aan het tekenen willen krijgen. Werkt u in een museum, galerie, cultuurcentrum of zelfs een totaal andere organisatie? Voeg dan nu al uw tekenactiviteit in.

Op zoek naar inspiratie?

The Big Draw is een internationaal festival dat plaatsvindt in onder andere Berlijn, Londen en Barcelona. Hier kan u bekijken wat er daar al georganiseerd werd. Vorig jaar streek The Big Draw voor het eerst in België neer, in Gent. Met meer dan 120 activiteiten, ruim 5.000 bezoekers en tonnen positieve reacties werd dit tekenfestival een echt schot in de roos. Nieuwsgierig? Klik hier voor een uitgebreid verslag.

Op 2 april namen verschillende organisaties uit Antwerpen deel aan een inspiratiemoment over The Big Draw. Daar kwamen heel wat positieve reacties en eerste ideeën naar boven. Broedt u op een idee voor een activiteit maar hebt u nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met KUNSTWERKT via info@kunstwerkt.be.

The Big Draw is een initiatief van KUNSTWERKT, dat zorgt voor algemene omkadering en communicatie.

Evenement
tekenen
The Big Draw