Praktijkboek Cultuur- en vrijetijdsbeleid. Oproep deelname gebruikersonderzoek

Vijf jaar geleden sloegen een aantal steunpunten de handen in elkaar en creëerden Cultuur & vrije tijd, een lokaal praktijkboek. Deze uitgave is het werk van een hecht team van deskundigen en terreinspecialisten. Het Praktijkboek wil een werkinstrument zijn dat de theorie van het lokale cultuurbeleid vertaalt naar de diversiteit van de praktijk. Meer informatie vindt u op de website van LOCUS.

Om het praktijkboek te verbeteren en om aan de verwachtingen te voldoen, wil de redactie meer te weten komen over het gebruik van het boek: Hoe ervaren de lezers het praktijkboek? Schrijven we de juiste artikels? Bevalt de structuur en de opzet van het boek? Waar kunnen we verbeteren?

Om dit te weten te komen hebben we uw hulp nodig. Hiervoor is een korte online bevraging op poten gezet.

Bent u een lezer of gebruiker van het Praktijkboek dan vragen we enkele minuten van uw tijd om deze bevraging in te vullen. Vergeet bij het invullen van de bevraging zeker niet om uw contactgegevens te vermelden, want dan maakt u kans om een prachtige ballonvaart te winnen!

Gelieve deze link ook door te sturen naar andere gebruikers van het Praktijkboek die u kent: het is immers heel belangrijk om zoveel mogelijk lezers te bereiken om een goed zicht te krijgen op het gebruik.

De resultaten van de bevraging worden anoniem verwerkt. We proberen zoveel als mogelijk rekening te houden met uw opmerkingen en aanbevelingen in de volgende afleveringen van het Praktijkboek. De redactie (LOCUS, VVSG, FARO, Forum van Erfgoedverenigingen) dankt u voor uw medewerking.

Suggesties, vragen of opmerkingen: koen.vandendriessche@locusnet.be.

Gregory Vercauteren