Prijs voor het vrijwilligerswerk

Logo Prijs voor het VrijwilligerswerkOm de kracht van vrijwilligers in verenigingen en projecten extra te promoten, reikt de Vlaamse Gemeenschap in samenwerking met ‘de Verenigde Verenigingen’ de Prijs voor het Vrijwilligerswerk uit. De prijs gaat naar een vereniging of project dat toont hoeveel kracht er uitgaat van vrijwilligers in Vlaanderen en Brussel. Wil uw erfgoedvereniging kans maken op deze prijs? Vul dan snel een kandidaatsformulier in voor 30 april! 

Verenigingen kunnen zichzelf, hun project(en) òf dat van een ander kandidaat stellen. Tien geselecteerden slaan een levensgroot canvas van de vrijwilligers van hun vereniging aan de haak. Een van hen krijgt bovendien nog een kunstwerk en mag zich de laureaat van de Prijs voor het Vrijwilligerswerk 2009 noemen.

Kandidaatsformulieren moeten ingediend zijn vóór 30 april 2009. De jury nomineert tien verenigingen of projecten. De uiteindelijke laureaat wordt op de prijsuitreiking van 14 mei 2009 met de nodige persaandacht in Brussel bekendgemaakt.

Info en inschrijvingen: Website Prijs voor het Vrijwilligerswerk .

Gregory Vercauteren