Vorming zoomt in op het gemeentelijke meerjarenplan in de praktijk

In alle gemeenten ruimt de theorie plaats voor praktijkvragen over het meerjarenplan en de beleids- en beheerscyclus. Vrijetijdsprofessionals en schepenen zijn intensief bezig met het vertalen van beleidskeuzes in doelstellingen, actieplannen en budgettering. VVSG, LOCUS, FARO, ISB en VVJ slaan opnieuw de handen in elkaar en organiseren op 3 mei een reflectiemoment om samen stil te staan bij prangende praktijkvragen.

‘s Ochtends beluisteren we twee gemeentelijke praktijkverhalen over integrale planning met en in de vrijetijdssectoren, en vragen we twee experten daarop te reflecteren vanuit een breder perspectief. Gesterkt met die input wisselen we praktijkervaringen uit. ’s Namiddags bieden we de mogelijkheid voor consultatie op maat van uw gemeente, op afspraak. We vragen daarvoor wel uw case vooraf voldoende te duiden (context, omschrijving/analyse van de vraag).

Deze bijeenkomst zal plaatsvinden in De Priem (Priemstraat 51, 1000 Brussel). Inschrijven kan via de website van LOCUS.

Deelnameprijs
Schepen: gratis
Ambtenaar/professional: 30€
Op deze ronde bieden wij de pocket ‘Werken met het meerjarenplan en de BBC in cultuur, cultureel erfgoed, jeugd en sport’ aan tegen de voordeelprijs van 15 euro.

Wilt u meer weten over dit initiatief? Stuur dan een mailtje naar gregory.vercauteren@faronet.be.
 

Gregory Vercauteren
BBC
meerjarenplanning