Kwaliteitstip 7: word een goede coach!

In theorie weten we het allemaal wel. We moeten medewerkers, stagiairs en vrijwilligers alle kansen geven om zichzelf verder te ontwikkelen. Hen coachen dus, feedback geven, spreken over kwaliteiten en leerpunten. Maar hoe doet u dat nu in de praktijk?

De laagdrempelige onlinecursus 'Iedereen coach' geeft alvast zetjes in de juiste richting. Als u zich (gratis) registreert, ontvangt u elke vrijdag een korte en concrete coachingtip. En dat tien weken lang! Een kleine moeite dus om uw vaardigheden als coach aan te scherpen.

Deze coachingtips kunt u bijvoorbeeld toepassen bij het begeleiden van een stagiair, in combinatie met onze handleiding Welkom aan boord die u gratis kunt downloaden.

Wil u meer weten over hoe u beleidsmatig de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers kunt stimuleren? Hoe u hun competenties in kaart brengt en een beleid uitwerkt voor vorming, training en opleiding binnen een organisatie? Dan is onze vorming over competentiemanagement op 22 mei misschien iets voor u. Bent u eerder op zoek naar leestips en weblinks over competentiemanagement? Dan kunt u terecht in ons dossier.

Jacqueline van Leeuwen
vrijwilligers
competenties
stagiairs
IKZtips
coaching
Cursus