Bestel uw Erfgoeddag-drukwerk voor 3 maart

Fragment uit campagnebeeld Erfgoeddag 2023

Plant u drukwerk te bestellen voor Erfgoeddag 2023? Maak die intenties dan gauw concreet, want de deadline voor het bestellen van drukwerk en beachvlaggen is er al op vrijdag 3 maart.

Waarom nu al bestellen? 

U kunt zowel gepersonaliseerd drukwerk als kant-en-klare producten bestellen. Personaliseer bijvoorbeeld de affiche, flyer of postkaart voor uw organisatie, activiteit of regio door het toevoegen van eigen tekst, een website-adres of logo's. Voor wie liever werkt met een standaardversie, voorzien we een affiche, flyer en postkaart met een algemene tekst.

Het materiaal wordt volledig op uw maat gedrukt. Om een scherpe prijs te kunnen garanderen is het belangrijk dat u uw drukwerk en beachvlaggen bestelt voor 3 maart. Daarna is het helaas niet meer mogelijk om deze producten te bestellen.

Een overzicht:

  • 3 maart: deadline om (gepersonaliseerd) drukwerk en beachvlaggen te bestellen. Alle bestellingen worden op 6 maart in productie genomen en aan u bezorgd tussen 15 en 22 maart.  
  • Na deze deadline kunt u wel nog stockproducten (bij)bestellen. Deze worden meteen na uw bestelling verzonden.  
  • 12 april: laatste kans! De webshop wordt afgesloten.

U kunt vrijblijvend rondkijken in de webshop. Pas wanneer u een bestelling wil plaatsen vragen we u een account aan te maken. Reken op 24 uur verwerkingstijd voor het goedkeuren van uw account. 

>>> Snuister door het aanbod en plaats uw bestelling <<<

Op zoek naar voorbeelden?

Die vindt u rechtstreeks in de webshop op shop.faro.be. Of neem een kijkje op faro.be/erfgoeddag. Daar kunt u ook digitale banners en affiches downloaden.

Erfgoeddag 2023

Op zondag 23 april komt u gegarandeerd het hele dierenrijk tegen, voor en achter de schermen. Dan draagt Erfgoeddag als thema 'Beestig!'. Activiteiten tussen 17 en 28 april, tijdens de Erfgoedweek, richten zich op scholen.

Deelnemen als erfgoedwerker
Deelnemen als leerkracht 

Michelle Van Meerhaeghe