Cultuurmarkt van Vlaanderen: de inschrijvingen lopen

Campagnebeeld Cultuurmarkt van Vlaanderen 2012

De laatste zondag van augustus is al jaren voor zowel heel wat cultuurinstellingen en -organisaties als het publiek een traditioneel rendez-vous. Het seizoen staat voor de deur, de brochures en flyers zijn gedrukt, de apps staan klaar en de verwachtingen hooggespannen. Hoog tijd om uw aanbod op een aantrekkelijke en wervende manier in de etalage te zetten. Daartoe is de Cultuurmarkt van Vlaanderen een goed platform. Ook erfgoedinstellingen kunnen van dit (doorgaans erg druk bijgewoonde) evenement gebruikmaken om in de kijker te komen. Om deel te nemen moet u formeel inschrijven. En dat kan nog tot 22 juni.

De Cultuurmarkt van Vlaanderen geeft het officieuze startschot van het nieuwe cultuurseizoen. Overal in de Antwerpse binnenstad kan de cultuurliefhebber informatie vinden om de culturele agenda te vullen. De hele dag zijn er gratis optredens die een voorsmaakje geven van wat het publiek in de Vlaamse theaters, cultuurhuizen, musea en concertzalen mag verwachten. Op de infomarkt presenteren meer dan 200 organisaties uit de Vlaamse kunst- en erfgoedsector hun nieuwe programma en/of werking.

Wilt u ook een plaats op de infomarkt? Inschrijven kan tot 22 juni 2012 via Prospekta (en klik dan verder door > evenementen > Cultuurmarkt van Vlaanderen). Net als de voorbije jaren is er opnieuw het Vliegparcours, wat het aanbod die dag voor -12-jarigen verbindt. Ook daarvoor moet u tijdig inschrijven.

Een fotografische impressie van de Cultuurmarkt van vorig jaar kunt u op Cobra.be bekijken.

Alle publieksinfo vindt u op website van Cultuurmarkt. Voor meer informatie kunt u terecht bij Prospekta, info@cultuurmarkt.be en +32 (0)3 338 95 57.

Roel Daenen