Uw activiteiten blijven welkom voor Erfgoeddag en Erfgoedweken

Erfgoeddagbord

Zin om deel te nemen aan Erfgoeddag of Erfgoedweken? Fijn! Registreer dan zo gauw mogelijk uw activiteit(en): dat kan via erfgoeddag.be. U kunt uw activiteit daarna altijd blijven aanpassen. Updates verschijnen daags nadien online. 

Er is een flexibele deadline. Maar besef dat u daarmee − zeker voor scholen − een omvangrijk potentieel bereik mist. Wacht dus niet te lang meer zodat ook uw aanbod in alle communicatie mee opgenomen wordt. Zo kunt u optimaal gebruikmaken van alle aangeboden communicatiekanalen via de nationale, lokale en regionale platformen. Dat zijn onder andere de UiTdatabank, Cultuurkuur, Erfgoeddag.be en de bijhorende communicatiecampagne, de schermen van gemeentes, de programmabrochures van erfgoedcellen, lokale kranten die lijsten opnemen vanuit UiTDatabanken, etc.

Hoe registreer ik mijn activiteit?

  • Inschrijven voor Erfgoeddag en Erfgoedweken verloopt via erfgoeddag.be en gebeurt zo snel mogelijk.
  • Uw activiteit wordt nagekeken door de coördinatoren en verschijnt daarna al op de UiTDatabank. Activiteiten voor Erfgoedweken worden gepubliceerd op cultuurkuur.be/erfgoedweek. Activiteiten voor Erfgoeddag verschijnen vanaf 21 maart ook op Erfgoeddag.be.
  • Uw activiteit moet voldoen aan de algemene voorwaarden. Zo is uw initiatief op Erfgoeddag en tijdens de Erfgoedweken gratis voor het publiek en is voor Erfgoeddag de link met het thema 'Thuis' noodzakelijk. Neem de voorwaarden hier door.

Vragen? We zijn er voor u

Weet dat u er niet alleen voor staat: we ondersteunen u, samen met vele enthousiaste lokale coördinatoren en erfgoedcellen. Heeft u vragen, of toetst u uw ideeën graag met ons af? Neem contact op via info@erfgoeddag.be of 02 213 10 60.

Seppe Van Pottelbergh