Archiefrekken aan vriendenprijsje bij AMVB

Archiefrekken. Foto: AMVB

Het Archief en museum van het Vlaams leven te Brussel (AMVB) verbouwde in de loop van 2023 het eigen archiefdepot. Daarbij verving men de vaste rekken door een mobiel compactussysteem. Daardoor beschikt het AMVB over een grote voorraad aan vaste archiefrekken waarvoor het een nieuwe bestemming zoekt.

De rekken verkeren in zeer goede staat en de meeste zijn niet ouder dan 10 jaar. De types die het AMVB aanbiedt zijn bovendien nog steeds in de handel te verkrijgen. De combinatie van deze tweedehandsrekken met extra nieuwe elementen is dus verzekerd.

Hieronder volgt een overzicht van het AMVB-aanbod, met telkens ook de link naar het nieuwaanbod (waar alle verdere technische informatie wordt vermeld). De rekken worden aangeboden aan een kwart (!) van de actuele aankoopprijs. 

De opstelling met 5 legborden is de standaardopstelling van de rekken. In functie van de hoogte van de gebruikte archiefdozen stonden ze in het AMVB evenwel met 7 legborden opgesteld, vandaar de extra sets van 2 legborden.

Interesse? Contacteer dan meteen het AMVB via secretariaat@amvb.be of op 02 209 06 01.

Wouter Lammens